Laatste oproep tot inscheping

Beste leerkracht,  
 
U wist al dat een klasbezoek aan het themapark SEAFRONT in Zeebrugge een onvergetelijke ervaring is …  
 
De oude Vismijn van Zeebrugge is de thuisbasis voor hét referentie-themapark over zee en zeevaart, vis en visserij!   Ontdek er met je klas de geheimen van de zee.  
 
Maar wist u ook dat om te voldoen aan de grote vraag de Russische duikboot nog tot en met zondag 2 juni 2019 te bezoeken is?  Mis de boot niet!
 
Na meer dan 20 jaar de skyline van Zeebrugge te hebben bepaald, maakt de duikboot vanaf 8 juni 2019 plaats voor een gloednieuwe expositie: ‘Operatie Noordzee 1944-45’. Deze expo zal enkele uitzonderlijke stukken tentoonstellen, waaronder een heus marineluchtafweerkanon, een imposant artilleriestuk uniek in Europa. 
 
Beleef de wanhoop vlak voor, én de euforie net na de bevrijding of ontdek de meer dan 50 scheepswrakken van de Tweede Wereldoorlog in onze Noordzee.
 
Maar er is nog meer nieuws onder de (Noordzee)zon!  
Samen met WWF presenteren we een gloednieuwe Noordzeenatuur-expo: Noordzeeschatten.
Educatie en ontspanning gaan bij Seafront zoals altijd hand in hand. Kies voor een dagprogramma met gids of ga solo en maak gebruik van onze educatieve pakketten. Scholen worden bij Seafront altijd in de watten gelegd: leerlingen worden verwend met een verfrissend drankje en poseren gratis voor de lens van onze Seafront- fotograaf.
 
U hoort het goed, een bezoek aan Seafront is interessanter dan ooit. 2019 wordt een spectaculair jaar met tal van vernieuwingen.
 
Reserveer vandaag nog uw klasreis naar Seafront, welkom aan boord!
Maritieme groeten,
 
Sofie Pieters
Directeur

mis de laatste kans niet om in 2019 de duikboot te bezoeken