WE WUIVEN DE DUIKBOOT UIT

De Russische duikboot van het type Foxtrot mag  een indrukwekkende staat van dienst voorleggen en weet tot op vandaag nog steeds menig bezoeker te bekoren. Daal af in het ruim en beleef voor een laatste keer hoe de Russische mariniers werkten en leefden aan boord! Maar er is meer na dit laatste jaar van de duikboot!  We investeren in de toekomst en pakken al in 2019 uit  met een nieuw toeristisch concept.  Intussen wordt 2018 een jaar vol leuke verrassingen! De duikboot zal niet ongemerkt de haven verlaten. Mis de laatste kans niet om de enige duikboot in België  in 2018 nog te bezoeken.


 

Fotobooth

Laatste kans om met de groep of het gezin voor de duikboot op de foto te staan.

Duiboot photoboot


 

Missie Foxtrot, de totaalbeleving in de duikboot

De duikboot verdwijnt!
Duik nu onder in Seafront, zorg dat je de boot niet mist!

WAT:

Je wordt ingelijfd bij de Russische marine. Het is september '62 en volop Koude Oorlog. Stap aan boord van de duikboot in beperkt gezelschap (max. 15 pers.) en beleef hoe de missie verloopt. Je bent matroos of misschien zelfs onderofficier, en ieder dient zijn taak uit te voeren. Leer om te gaan met een torpedoaanval, blus een brand en ……..

WANNEER:

op de zondagen 15 juli, woensdag 15 augustus, 16 en 30 september en 28 oktober. Telkens om 16u behalve op zaterdag 15 juli en woensdag 15 augustus: om 18h

KOSTPRIJS:

€18.50/persoon (enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar)

DUURTIJD:

1h30 voor de 'missie FOXTROT' + 1h (vrij bezoek themapark en West-Hinder)

PRAKTISCH:

Gelieve je 15 minuten voor aanvang aan te melden aan het onthaal van de duikboot (kassa West-Hinder). In de prijs is ook een bezoek aan het themapark en de West-Hinder inbegrepen.
Dit kan je best op voorhand inplannen. Het park is open vanaf 10h

INSCHRIJVEN:

De plaatsen zijn beperkt en dus is inschrijven verplicht via mail info@seafront.be.
Je inschrijving is pas compleet na betaling van het aantal personen (x 18,50 €) op rekening IBAN BE68 2800 7371 0034 met vermelding van de datum naar keuze, uw familienaam en het aantal personen.


 

Welkom in de duikboot eregallerij

Welkom in de duikboot-eregallerij

 

 

 

duikboot Zeebrugge