Groepsuitstappen naar Zeebrugge.

groepsuitstappen kapitein

Welkom aan boord!

Zeebrugge, verborgen parel aan de Oostkust,is een charmante visserijgemeente.
Maar Zeebrugge is véél meer dan dat! Je vindt er de rust van het strand en de pracht van de duinen, maar ook de bedrijvigheid van een wereldhaven in volle ontwikkeling én de grootste visveiling van het land. Daarbovenop baadt Zeebrugge ook in de oorlogsgeschiedenis, met diverse historische oorlogsmonumenten. Tel daarbij de blinkende pleziervaartuigen in de jachthaven, de drijvende kolossen die met de regelmaat van de klok in de cruiseterminal aanmeren. Ook het pittoreske polderdorp Lissewege is vlakbij...

Je hoort het al, Zeebrugge heeft heel wat te bieden. Maar geloof ons niet op ons woord: ontdek het vooral zelf!

Seafront, uitstappen voor groepen

SEAFRONT ALS DAGUITSTAP

In het hart van Zeebrugge vind je ook de maritieme tentoonstelling Seafront, ondergebracht in de gebouwen van de oude vismijn. Snuif het vissersleven van weleer op in deze unieke, historische locatie!
 
 
Seafront daguistappen voor seignoren

ONZE MARITIEME TENTOONSTELLINGEN

In het visserijgedeelte maak je kennis met de weg die de vis heeft afgelegd, van de boot naar je bord. ‘Fishstories’ vertelt je verhalen van de zee en geeft je een unieke inkijk in het leven van een visser, een reder, een vissersvrouw, ….

 

 

Tentoonstelling WOI en WOII te Zeebrugge

HET OORLOGSVERLEDEN VAN ZEEBRUGGE

Neem zeker ook een kijkje achter de schermen van de haven, vergaap je aan een indrukwekkende collectie torpedo’s. Of keer terug in de tijd en bezoek de allernieuwste ‘For Freedom-expo’, de gruwel van WOI en II zullen je niet onberoerd laten. Verder is er ook de mogelijkheid om een échte Russische onderzeeër te bezoeken en aan boord te gaan van het iconische lichtschip West-Hinder. Een bezoek met gids, geheel op maat van je groep, is een aanrader.